Overige geschillen

Heb je een verschil van mening met iemand en kun je de aard van dit meningsverschil niet op onze website vinden? Dat is geen enkel probleem. Operam Mediation is enorm veelzijdig en kan Mediation voor diverse doeleinden inzetten. Wij helpen je graag verder om te kijken of wij jou kunnen helpen bij het oplossen van jouw probleem. 

Samen werken aan een oplossing

Waar het om gaat is dat jij samen met de andere partij tot een oplossing komt waarin alle partijen zich kunnen vinden. Wij begeleiden het gehele proces van begin tot eind en zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat Operam voor jou kan betekenen op het gebied van Mediation of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-0645166!

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op

Contact

Operam Mediation
Lepelaar 5, 1628 CZ Hoorn

085-0645166
Neem contact op

Openingstijden

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00.
Wij zijn echter ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441!

Laatste nieuws

Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé! Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen.

Lees meer