Mediation bij burenruzies

Het hebben van goede relaties met je (naaste) buren is van groot belang voor het woongenot wat je ervaart. Wanneer een meningsverschil met je buren uit de hand dreigt te lopen, kun je ervoor kiezen om aangifte te doen. Echter geeft dit vaak geen goede boodschap af en escaleert de boel alleen maar. Een Mediator bij burenruzies kan ervoor zorgen dat het meningsverschil op een vreedzame manier wordt opgelost met voor alle partijen acceptabele afspraken.

Respect en begrip

Doordat de onderlinge communicatie wordt hersteld en er heldere afspraken worden gemaakt door de betrokken partijen groeit ook het wederzijds respect en begrip. Dat woont een stuk prettiger. Voor de betrokken partijen, maar ook voor iedereen die in de wijk woont.

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat Operam voor jou kan betekenen op het gebied van Mediation bij burenruzies of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-0645166!

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op

Contact

Operam Mediation
Lepelaar 5, 1628 CZ Hoorn

085-0645166
Neem contact op

Openingstijden

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00.
Wij zijn echter ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441!

Laatste nieuws

Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé! Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen.

Lees meer