Familieruzie mediation

Familie en gezin zijn kostbaar. Doorgaans zijn dit mensen die je je hele leven kent, die er onvoorwaardelijk voor je zijn en van je houden. Er zijn echter verschillende familiaire aangelegenheden waarbij de communicatie niet altijd even goed verloopt of verstoord wordt. Dit kan zijn bij een scheiding, vooral als er kinderen in het spel zijn, of juist bij het samenvoegen en opbouwen van nieuwe relaties na een scheiding of bij erfeniskwesties. Het is soms moeilijk om rekening te houden met ieders belangen en loyaal te blijven aan alle partijen.

 

Uitpraten en escalatie voorkomen

Samen aan tafel zitten met een Mediator om zaken uit te praten en tot oplossingen te komen kan veel betekenen voor de hele familie en kan escalatie voorkomen. Het laatste wat je wil is verstoorde relatie waarin alleen maar verwijten over en weer gaan. Familie ben je en blijf je de rest van je leven.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat Operam voor jou kan betekenen op het gebied van Familiemediation of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-0645166!

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op

Contact

Operam Mediation
Lepelaar 5, 1628 CZ Hoorn

085-0645166
Neem contact op

Openingstijden

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00.
Wij zijn echter ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441!

Laatste nieuws

Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé! Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen.

Lees meer