Arbeidsmediation

Werk en werkomgeving vormen een belangrijk deel van ons leven. Zij vormen en geven betekenis aan ons zelfbeeld en zijn van grote sociale waarde. Andersom zijn goede werknemers van grote waarde voor een organisatie. Als de relatie tussen werkgever en werknemer verstoord raakt om wat voor reden dan ook, kan dat voor beide partijen diepgaande gevolgen hebben. Zeker als de oorzaak niet wordt aangepakt en de kloof tussen beide partijen alsmaar groter wordt.

Herstel en acceptatie

Een Arbeidsmediator van Operam Mediation kan uitkomst bieden. Het samen zoeken naar een oplossing is niet altijd even makkelijk om mee te beginnen. Echter kan een Mediationtraject zorgen voor nieuwe inzichten, beter begrip voor elkaar en elkaars standpunt. Dit kan leiden tot (financieel) haalbare afspraken waardoor de arbeidsrelatie herstelt of zodanig beëindigd wordt dat teleurstelling en frustratie omgezet worden in acceptatie en een passend afscheid.

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat Operam voor jou kan betekenen op het gebied van Arbeidsmediation of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-0645166!

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op

Contact

Operam Mediation
Lepelaar 5, 1628 CZ Hoorn

085-0645166
Neem contact op

Openingstijden

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00.
Wij zijn echter ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441!

Laatste nieuws

Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé! Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen.

Lees meer