Vormen van mediation

Scheidings Mediation

Scheidings Mediation

Niet ieder huwelijk haalt het einde en soms wordt ervoor gekozen om het huwelijk te ontbinden. 

Lees meer
Arbeidsmediation

Arbeidsmediation

Als de relatie tussen werkgever en werknemer verstoord raakt om wat voor reden dan ook, kan dat voor beide partijen diepgaande gevolgen hebben. Arbeidsmediation is een goede manier om vreedzaam tot een goede oplossing te komen.

Lees meer
Familieruzie mediation

Familieruzie mediation

Een scheiding, erfeniskwesties of nieuwe relaties na een scheiding kunnen voor behoorlijk wat strubbelingen zorgen. Wil je voorkomen dat de situatie escaleert en samen tot een goede oplossing komen? Lees dan snel verder!

Lees meer
Mediation bij burenruzies

Mediation bij burenruzies

Het hebben van goede relaties met je buren is van groot belang voor het woongenot wat je ervaart. Een Mediator kan ervoor zorgen dat meningsverschillen op een vreedzame manier worden opgelost.

Lees meer
Strafrechtmediation

Strafrechtmediation

Strafrechtmediation is er om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen, zowel slachtoffers als verdachten, het gebeurde kunnen verwerken en leren te accepteren. 

Lees meer
Overige geschillen

Overige geschillen

Operam Mediation is enorm veelzijdig en kan Mediation voor diverse doeleinden inzetten. Wij helpen je graag verder om te kijken of wij jou kunnen helpen bij het oplossen van jouw probleem. 

Lees meer

Neem contact met mij op

Contact

Operam Mediation
Lepelaar 5, 1628 CZ Hoorn

085-0645166
Neem contact op

Openingstijden

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00.
Wij zijn echter ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441!

Laatste nieuws

Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé! Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen.

Lees meer