Prijzen en offerte

Transparant en helder uurtarief voor alle vormen mediation

Wat kost een Mediator nou eigenlijk? Bij ons is dit heel simpel: wij hanteren een vast uurtarief van €135,- per uur (ex. BTW). De kosten worden door de partijen gezamenlijk betaald, tenzij anders overeengekomen aan het begin van het Mediation traject.

 

Scheiding volledig geregeld, persoonlijke mediation, voor €995,-

Wij hanteren één vast tarief om de gehele scheiding te regelen, super transparant zodat jullie precies weten waar je aan toe bent! Van de mediation gesprekken, het opstellen van het echtscheidingsconvenant, het ouderschapsplan tót het formaliseren bij van de scheiding bij de Rechtbank. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Online de scheiding regelen voor €595,-

Je kunt er bij ons ook voor kiezen de scheiding volledig online te regelen. Wij raden dit af voor huwelijken waar ook kinderen deel vanuit maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij werken ook op toevoeging!

Wanneer je onder een bepaalde inkomensgrens valt, kun je in aanmerking komen voor een subsidie of tegemoetkoming in de kosten voor mediation: de zogenoemde toevoeging. De kosten worden dan (gedeeltelijk) door de Raad voor Rechtsbijstand betaald. De toevoeging wordt alleen toegekend wanneer het gaat om een serieus conflict. Hou wel rekening met een eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van de hoogte van je verzamelinkomen en de samenstelling van het huishouden.  Hoe hoger het inkomen, hoe hoger de eigen bijdrage. Wij kunnen de toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand voor je aanvragen.

 

Offerte aanvragen

Wil je graag een offerte van ons ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in!

Neem contact met mij op