Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé!

Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen. Samen met haar collega’s is Leonie Herps, eigenaresse van Operam Opleidingen & HR Advies te Hoorn, actief in verschillende branches. Zij houden zich onder andere bezig met Human Resources, het organiseren van opleidingen en Mediation. De specialisatie in Mediation is voortgekomen uit een jarenlange ervaring met gesprekstechnieken en een voorliefde voor het werken met mensen.

MfN geregistreerd (keurmerk) dus voor iedereen “haalbaar”

Leonie heeft diverse opleidingen gevolgd bij de Academie voor Mediation. Om werkzaam te kunnen zijn in familiezaken (zoals scheidingen), arbeidsrecht, zakelijke geschillen, burenruzies en overige geschillen heeft Leonie de opleiding MfN-registermediator gevolgd.

Wanneer je onder een bepaalde inkomensgrens valt, kun je in aanmerking komen voor een subsidie of tegemoetkoming in de kosten voor Mediation: de zogenoemde toevoeging. De kosten worden dan (gedeeltelijk) door de Raad voor Rechtsbijstand betaald. De toevoeging wordt alleen toegekend wanneer het gaat om een serieus conflict. Hou wel rekening met een eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van de hoogte van je verzamelinkomen en de samenstelling van het huishouden.  Hoe hoger het inkomen, hoe hoger de eigen bijdrage. Wij kunnen de toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand voor je aanvragen.

Voordelen van Mediation

  • Een zaak wordt vaak sneller opgelost dan in de rechtszaal.
  • Door de kortere doorlooptijd is Mediation vaak goedkoper dan bemiddeling via een rechter.
  • Doordat de partijen zelf met de oplossing komen, sluit de oplossing vaak beter aan op de wensen van alle partijen.
  • Grotere kans op duurzame afspraken.
  • Betere verstandhoudingen tussen de partijen na een succesvolle Mediation.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over Operam Mediation of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-0645166

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op

Contact

Operam Mediation
Lepelaar 5, 1628 CZ Hoorn

085-0645166
Neem contact op

Openingstijden

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00.
Wij zijn echter ook in de avonden en weekenden voor vragen bereikbaar op 06-50234441!

Laatste nieuws

Opening Operam Mediation

Dé mediator voor al uw geschillen en kwesties, zowel zakelijk als privé! Vanaf 1 januari 2018 heeft Operam (www.operam.nl) haar dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van Mediation. Operam Mediation kan veel voor u betekenen wanneer u een conflict graag op een vreedzame manier en zonder tussenkomst van een rechter wilt oplossen.

Lees meer